flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! Опитування відвідувачів щодо якості функціонування Рівненського міського суду

03 березня 2014, 12:33

            Діяльність судової системи в Україні в останні роки перебуває в центрі досить гострих громадських дискусій, в яких постійно фігурує тема ефективності та якості судової гілки влади. У цих обговореннях використовується різна, часто суперечлива, інформація про показники функціонування судових органів.

Анкетування є одним із підходів до вивчення якості роботи державних установ з точки зору користувачів їхніх послуг, з метою виявлення недоліків і розробки плану дій по їх усуненню.

Для нас важлива думка кожного громадянина, тому Рівненський міський суд Рівненської області  надає можливість заповнити анкету в електронному вигляді (завантажити анкету). Заповнену анкету Ви можете надіслати електронною поштою на e-mail inbox@rvm.rv.court.gov.ua або звичайною поштою за адресою: 33028, м. Рівне, вул. Шкільна, 1
                Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи суду. Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій покращення надання Рівненським міським судом судових послуг.