flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбудеться ІV Міжнародний форум з практики Європейського суду з прав людини

19 жовтня 2015, 09:44

 

ІV МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ 
З ПРАКТИКИ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СУДУ З ПРАВ ЛЮДИНИ
 
 
      Координатор проектів ОБСЄ в Україні спільно з Львівським національним університетом імені Івана Франка запрошує до участі у ІV Міжнародному форумі з практики Європейського суду з прав людини, що відбуватиметься у м. Львові з 27 до 29 листопада 2015 року.
       Захід проводиться в межах проекту «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя», метою якого є зміцнення захисту прав людини при здійсненні правосуддя в Україні. Проект реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні у співпраці з Верховним Судом України, Вищим адміністративним судом України та Національною школою суддів України.
          Робота попередніх щорічних Міжнародних форумів у 2011-2014 роках привернула увагу широкого кола фахівців у сфері права. Цього року, з-поміж інших експертів, доповідачами на Форумі будуть, як і раніше, судді та юристи Європейського суду з прав людини, відомі адвокати та науковці України.
          До участі у Форумі на конкурсній основі запрошуються судді, адвокати та інші фахівці у галузі права. Усі охочі приєднатись до роботи Форуму мають надіслати есе (обсягом не більше 1 сторінки A4, шрифт - Times New Roman, кегль 12) на тему «Як я застосовую Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод та практику Європейського суду з прав людини у своїй професійній діяльності» та резюме (обсяг – до 2 сторінок друкованого тексту, шрифт Times New Roman 12) до 27 жовтня 2015 р. на електронну адресу Anna.Kharchenko@osce.org (контактна особа – Aнна Харченко). Виключно переможці конкурсу будуть повідомлені організаційним комітетом про можливість взяти участь у Форумі.
          Учасникам з інших міст будуть відшкодовані витрати на проїзд до та з м. Львова у межах тарифу «купе». Проживання та харчування учасників забезпечують організатори Форуму.
       Для підтвердження Вашої участі, а також у разі виникнення будь-яких запитань щодо організації та проведення Форуму, звертайтесь, будь ласка, до Aнни Харченко за зазначеною вище електронною адресою.