flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

21 вересня 2017 року у Рівненському міському суді відбудеться офіційний захід «Зустріч з громадськістю».

31 серпня 2017, 17:23

   Рівненський міський суд Рівненської області запрошує вас взяти участь у заході «Зустріч з громадськістю», який відбудеться 21 вересня 2017 року о 09 год. 00 хв. в приміщені суду за адресою: вул. Шкільна, 1, зал судових засідань №1, м. Рівне.

   Основна мета заходу – отримання громадянами належної інформації про організацію роботи суду, засади його функціонування та діяльності, а також налагодження прямого спілкування між суддями та громадськістю м. Рівного.

   Захід буде проводитися в форматі одногодинної зустрічі заступника голови Рівненського міського суду Рівненської області Долі Володимира Анатолійовича, судді-спікера Рівненського міського суду Рівненської області Першко Олени Олександрівни, працівників апарату суду з аудиторією, яка виявила бажання взяти участь у заході. Враховуючи обмежену кількість місць у приміщенні, де буде відбуватися захід, просимо в телефонній чи письмовій формі повідомити про бажання взяти участь у заході, з метою складання відповідного списку.

   За додатковою інформацією щодо заходу звертатися до головного спеціаліста із забезпечення зв’язків із ЗМІ – Шматкової Богдани Юріївни, за телефоном 067-325-34-06.